galériával

2019.07.06. 08:51

A fiatalokat szólítja meg a kecskeméti Csiperó Ifjúsági Fesztivál

Új arcát mutatja be a Csiperó. Az Európa Jövője Egyesület közel 30 éve szervezi meg a Csiperó nemzetközi gyermektalálkozókat Kecskeméten, melynek részeként a tavalyi találkozó résztvevőinél már zajlanak a nyári kiutazások, a viszontlátogatások.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Bús Csaba

A pénteken kezdődő, első alkalommal megrendezett Csiperó Ifjúsági Fesztivállal azonban kizárólag a kecskeméti és környékbeli fiatalokat szólítják meg. A két napos főtéri fesztiválon sok-sok koncert színesíti a programot. Emellett az Európa Labirintussal az uniós pályázati és önkéntes lehetőségekből is ízelítőt adnak. Az új fesztivál ötletét a fiatalok vetették fel az egyesület számára.

Szombaton is sokféle programból lehet válogatni. 16 és 18 óra között sport- és táncbemutatók láthatók. 19 órakor közösségi festés és zenélés lesz Toma designfestővel. 20 órakor a Follow the Flow ad koncertet, majd 21.30-kor a Samsara Boulvard Együttes. A programok ingyenesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában