baleset

2019.06.06. 18:07

Lesodródott az útról és a szántóföldön állt meg a vascsöveket szállító kamion Halason (galéria)

A baleset csütörtök kora reggel történt Kiskunhalason az 53-as főút Sóstó előtti szakaszán. A szerb kamion műszaki mentését, csak késő délután tudták megkezdeni, mert Újvidékről érkezett a kamionmentő.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A kamion kifelé tartott a városból Pirtó irányába, amikor eddig tisztázatlan okok miatt letért a jobb oldali padkára, ahonnan tovább sodródott, kidöntött egy fát, majd az útszéli árkos részen és a szántóföldön állt meg.

A balesetben senki nem sérült meg, a kamion eleje tört meg, a mintegy hattonnányi rakománynak sem esett baja. Viszont a jármű annyira megsüppedt a felázott talajon, hogy nem tudott kijönni, ezért kamionmentőt hívtak hozzá. A műszaki mentés csütörtökön késő délután körülbelül egy órán át tartott, drótkötél és csörlő segítségével húzták ki a bajba jutott járművet. Később a kamion a saját kerekein gurult vissza tompa határátkelőhelyig, ahol a szerelvényt lekapcsolták róla és egy másik kamion vitte tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában