táncshow

2019.06.25. 16:43

Elvarázsolták a kecskeméti közönséget az L-Dance Group táncosai

Az L-Dance Group táncosai évzáró gálájukat „Mese habbal” címmel a kecskeméti Katona József Színházban tartották a közelmúltban, amely óriási sikert aratott.

Szerencsés Vivien

Fotó: Kis Ildikó

A 70 táncos ismert mesék zenéire mutathatták meg tudásuk legjavát párban és csoportban egyaránt. A 2 órás előadás során a táncos nyelven életre kelt történetek varázsolták el a közönséget. Az I. L-Dance Group Show-n többek között, a 2018. október óta, a nagykőrösi Arany János Református Általános iskola tornatermében táncoló nagykőrösi gyerekekből álló csoport angol és bécsi keringő formációját is előadták. A legszorgalmasabbak pedig egyéni produkciókkal álltak a színpadra. A táncversenyekről mindig éremmel hazatérő Matuska Villő és Kis Máté az Oroszlánkirály című meséből ismerős dallamokra táncolva nyűgöztek le mindenkit. A többszörös tánciskolás verseny-győztes, Matuska Luca Holló-Zsadányi Normann pedig a brazil esőerdők kismadárkáiként adtak elő egy igazán hangulatos koreográfiát. Az L-Dance Group 2019. június 24-28. között tartja társas- és versenytánc táborát, ahová szeretettel várnak minden 5 és 14 év közötti érdeklődőt.

Fotó: Kis Ildikó
Fotó: Kis Ildikó
Fotó: Kis Ildikó
Fotó: Kis Ildikó

Sikeres tánciskola

Az L-Dance Group Bartha Lilla és Keresztes László többszörös országos és területi bajnok versenytáncos, jelenleg is aktívan versenyző, latin táncokból A osztályos páros által vezetett tánciskola, amely Kecskeméten és Nagykőrösön működik. Gyermekek és felnőttek oktatásával egyaránt foglalkoznak, legyen szó standard és latin-amerikai társas- és versenytáncokról, salsáról, bachatáról, jegyesoktatásról és szalagavató táncokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában