Baja

2019.06.06. 14:40

Baján a következő ciklusra is Fercsák Róbertet jelölik

Fercsák Róbertet indítja polgármesterjelöltként a Fidesz–KDNP az őszi önkormányzati választáson – jelentette be Zsigó Róbert, a párt helyi szervezetének vezetője szerdán délután.

Kubatovics Tamás

– A térség és Baja lépésről lépésre fejlődik, sok fejlesztés fejeződött be, illetve van folyamatban. Ezek szebbé, élhetőbbé és korszerűbbé teszik a várost, de sok még a teendő. Fontos, hogy nyugodtan, higgadtan, összefogva tovább tudjuk folytatni a megkezdett munkát. Az elmúlt évek teendőit értékelve úgy döntött a helyi szervezet, hogy olyan személyt javasol, aki népszerű és akit szeretnek az emberek, ennek megfelelően jelöljük polgármesternek Fercsák Róbertet – fogalmazott az államtitkár.

Fercsák Róbert óriási megtiszteltetésnek nevezte a pártcsalád bizalmát, hasonlóan ahhoz, hogy a most záruló ciklus munkáját vezethette. Elmondta: csaknem százszázalékos bizalmat kapott, ellenjelölt és kritikai észrevétel nem volt a helyi döntésnél.

– Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne fokozni az eddigi teljesítményt. Érzek magamban annyi erőt és energiát, hogy fokozzam a tempót. Vannak megvalósítás alatt álló ügyeink, és tervekkel is rendelkezünk, látjuk az elvárásokat, kívánságokat. Igyekszem a politikai ellenszenvvel felém közelítőkkel is megtalálni az emberi hangot – mondta Fercsák Róbert. A képviselőjelöltekről később döntenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában