Baja

2018.11.08. 11:19

Új helyre költözött a kukás ügyfélszolgálat

Évek óta sok kritika éri a szemétszállítással foglalkozó, a mindennapokban Felső-­Bácskaként emlegetett térségi hulladékkezelő gazdasági társaság ügyfélkapcsolati munkáját.

Kubatovics Tamás

A Tóth Kálmán utcai, egykori pénzintézet helyén nyílt meg az iroda

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Kubatovics Tamás

A telefonon csaknem elérhetetlen cég Szabadság utcai, lepukkant irodája sem volt túl bizalomgerjesztő, kapacitása jóval elmaradt az igényektől: sorban állók jelezték, hogy az időnként nyitva tartó iroda üzemel. Ez most változhat, a Tóth Kálmán utcai, egykori takarékpénztár helyén nyitott irodát a szolgáltató, ezzel együtt jelentősen nőtt a nyitvatartási idő.

Új iroda, régi problémákkal, és újakkal. Hétfőn reggel sorban állás, a műszak végén pedig elgyötörtség jellemezte az ügyfélszolgálatot. Az épületbe belépők egy sorszámkiadó automatával találják magukat szemben, ami akár kedvezőtlen változásnak is tűnhet azoknak, akik a hasonló szerkezeteket használó szolgáltatóknál már rossz tapasztalatokat szereztek. Ráadásul az öt munkaállomással rendelkező irodában érezhető, hogy még a betanulás időszakában jár néhány ügyintéző. De a tárgyi feltételek sem hibátlanok. Ottjártunkkor – hétfőn, a záráshoz közeli időben – például hiába tértek be a szelektív gyűjtés iránt elkötelezett ügyfelek, a zöldhulladék elszállításához szükséges zsákokkal még nem tudtak szolgálni az iroda munkatársai. Mint sajnálkozva közölték: egyelőre még nem kapták meg a gyűjtőket.

A Felső-Bácskából többszöri átalakulást követően immáron FBH-NP Nonprofit Kft.-vé vált, vaskúti székhelyű gazdasági társaság a hét minden munkanapján működteti ügyfélszolgálati irodáját.

A Tóth Kálmán utcai, egykori pénzintézet helyén nyílt meg az iroda
Fotó: Kubatovics Tamás / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában