kecskemét

2018.11.21. 17:08

Kiváló tehetségek kaptak díjat Kecskeméten

Kecskeméten, szerda délután adták át a 2018-as év tehetségdíjait a Városi Tehetségnap keretén belül. Az ünnepségnek az Arany János Általános iskola adott helyet. A rendezvényhez kapcsolódóan az iskola műhely-foglalkozásokkal, előadásokkal és az intézmény tehetségprogramjainak bemutatóival várta az érdeklődőket.

Sebestyén Hajnalka

A tehetséggondozás nagyon fontos, már az óvodában elkezdődhet. A tehetségek felismerésében a tanárok mellett a szülőknek is nagy szerep jut. A Városi Tehetségsegítő Tanács minden évben ezzel a rendezvénnyel ösztönözné a kiváló teljesítményt nyújtó diákokat és tanárokat.

A tanárok közül idén Kovács László Zoltán, a Gáspár András Szakgimnázium és Szakközépiskola tanára vehette át a tehetség díjat tehetséggondozásban elért munkája elismeréseként. A diákoknál a tehetség-díjat Balázs Marcell, a Bolyai János Gimnázium diákja érdemelte ki példaértékű tanulmányi eredményeiért. Rajtuk kívül elismerő oklevelet kapott Aszódiné Pálfi Edit, a Zrínyi Ilona Általános Iskola pedagógusa, és Melján Dávid, az iskola tanulója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában