ballószög

2018.10.15. 12:59

Az idősekkel együtt ünnepelték a huszadik születésnapot az Aranykorban

Fennállása huszadik születésnapját ünnepelte szombaton az Aranykor Időskorúak Otthona. A jelenleg közel 150 fős intézmény vezetői a lakókkal együtt emlékeztek meg az elmúlt két évtizedről.

Sebestyén Hajnalka

A táncosok műsora hatalmas sikert aratott

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Dudás László alapító köszöntőjében szólt a kezdeti lépésekről. Az Aranykor Időskorúak Otthona édesapja, édesanyja és a ő közös álma volt, mely 1998-ban valósulhatott meg. Akkor még ők maguk sem gondolták, hogy ilyen naggyá válnak, és egy családi sikertörténetet írhatnak. Igaz, rengeteg nehézséggel, küzdelemmel kellett szembenézniük, de azért az örömökből is jutott. Külön köszöntötte édesanyját, Dudás Lászlóné Klárikát és az otthon legrégebbi lakóját, Müller Lázárnét, aki az egyetlen, aki még az első lakók közül velük ünnepelhet. Továbbá egy-egy virággal kedveskedett a nyugdíjas dolgozóknak, akik hosszú ideig tevékenykedtek az intézményben.

A műsor további részében néptánc- és szambabemutatót láthattak az idősek. Az ünnepi ebéd után következett a születésnapi torta.

A táncosok műsora hatalmas sikert aratott
Fotó: Sebestyén Hajnalka / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában