Kecskemét

2018.09.13. 10:08

Futással lehet gyűjteni a lélegeztetőgépre

Jótékonysági futóversenyt rendeznek vasárnap a kecskeméti szabadidőközpontban, a nevezési díjakból befolyt összegből egy új lélegeztetőgépet vásárolnának a megyei kórház gyermekosztály intenzív részlegére.

Hraskó István

Mint korábban megírtuk, Fuss, hogy lélegezz! elnevezéssel jótékonysági futóversenyt és családi napot rendeznek a Kecskeméti Gyermekosztályért Alapítvány és a Bács-Kiskun Megyei Kórház gyermekosztályának dolgozói vasárnap a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, a strand felőli oldalon.

A nevezési díjakból befolyt összegből egy új, 20 kilogramm feletti gyermekek részére is használható lélegeztetőgépet szeretnének vásárolni a kecskeméti gyermekosztály intenzív részlegére.

A futóversenyre három kategóriában lehet nevezni, lesz 1 kilométeres családi sétakör, 5, valamint 10 kilométeres táv. Nevezni és a részvételi díjat befizetni a helyszínen lehet 11 és 12 óra között, a futamokat 12:30-kor indítják, eredményhirdetés negyed 3-kor lesz. A verseny után, 14 órától a szervezők családi programokkal készülnek a résztvevőknek és érdeklődőknek, így köszönve meg segítségüket. Lesz arcfestés, kézművesfoglalkozás, lehet majd sárkányhajózni, íjászkodni, több tánccsoport is fellép, a Ciróka Bábszínház Ilók és Mihók darabját is láthatják a gyerekek, a Leskowsky hangszergyűjtemény pedig hangszerbabusgatót tart.

Aki a jótékonysági futóversenyen nem tud részt venni, de szeretné támogatni a szervezőket céljuk megvalósításában, az felajánlását elküldheti a Kecskeméti Gyermekosztályért Alapítványnak a következő számlaszámra: 10402506-25020153-00000000, közleményben kérik feltüntetni: „Fuss, hogy lélegezz!”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában