vízilabda

2018.08.22. 17:28

Felavatták Kecskeméten a korszerűsített medencét

Felavatták a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban a felújított és korszerűsített 50 méteres medencét szerdán.

Borbély Károly

A TAO támogatást működésre és beruházásra lehet elsősorban fordítani. Utóbbit tartotta fontosabbnak Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, amikor megismerkedett a társasági adóval. Derült ki mindez a szerdán tartott ünnepi beszédéből, amikor felavatták a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban a felújított és korszerűsített 50 méteres medencét. A magyar férfiválogatott szövetségi kapitányaként háromszoros olimpiai aranyérmes szakember kitért arra is, hogy a kecskeméti pályázat nagyon precíz volt, soha semmilyen probléma nem adódott vele, a beruházásokat pedig azért tartja fontosnak, mert azok akár 50 évig is az adott sportág érdekeit szolgálják.

A felújítás 187 millió forintból jött létre, a TAO-ból fizették a 70 százalékát, míg az önkormányzat állta a 30 százalékos önrészt. Az operatív munka a Hírös Sport Nonprofit Kft. és a Kecskeméti Junior Sport Kft. munkatársaira hárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában