Kiskunhalas

2018.05.05. 12:52

Öregdiákokkal is találkoztak a halasi református gimnázium ballagói

A kiskunhalasi Szilády Áron Református Gimnázium végzősei péntek délután előbb az iskolai ballagáson, majd a díszteremben áhítaton vettek részt, melyet Szabóné Kovács Teodóra iskola-lelkész tartott.

Pozsgai Ákos

A 12. évfolyam diákjai itt találkozhattak az 50 éves érettségi találkozójukon résztvevő öregdiákokkal. A ballagási ünnepségre ezt követően a református templomban került sor, melyet zsúfolásig megtöltöttek a barátok, rokonok, szülők. A végzősöktől Varga Judit gimnázium-igazgató, Édes Árpád elnök-lelkész, Tóbiás Anna 11.a osztályos és Ledenyák Ádám 9.b osztályos diák búcsúzott. Fodor Fruzsina, Csorvási Zoltán és Szávuly Bence által előadott érzelmes dal szintén a búcsúról szólt. A végzősök nevében Jagicza Dávid és Fodor Kata szólt. A ballagási ünnepség keretében adták át az iskolazászlót és díjazták a legeredményesebb diákokat. A Maturandák és Maturandusok hétfőn megkezdik érettségi-felvételi vizsgáikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában