kecskemét

2018.05.24. 14:20

Nótár Mary örömmel tett eleget a sorsközösség meghívásának

Nótár Mary kedd délben lépett be a Wojtyla Barátság Központ kapuján, Farkas P. József alapító-igazgató hívta meg. Az előadóművész Kecskeméten átutazóban állt meg és látogatta meg a sorsközösséget. Családi indíttatásáról, pályafutásáról, küzdelmeiről is mesélt a szociális intézmény gondozottjainak.

PN

Nótár Mary egy-egy dedikált képet nyújtott át rajongóinak

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Tódor Norbert

Egyszerű családban nevelkedtem. Nem állíthatom, hogy mélyszegénységben nőttem fel, mert – hála legyen a Jóistennek – nagyszüleim, szüleim tanult emberek, zenészek voltak – kezdte a beszélgetést.

Családi hátteréről kifejtette: – Egy Borsod megyei kis falucskából származom, amely nem kifejezetten gazdag település, de alázatos, dolgos emberek lakják. Látom a környezetemben, milyen szegénységben tengődni. Rokonságomban akadnak családtagok, akiknek nagyon nehézkesen megy az élet.

Úgy véli, a szegénység nem szégyen, azonban a munka rendkívül fontos, mert csak általa hozhatunk eredményt saját mindennapjainkba. Nem csupán megélhetésünk miatt, a napi rendszeresség kialakítása okán is, hogy ne érezzük magunkat feleslegesnek.

– Szegény embert még az ág is húzza, tartja egy közmondás. Van, amikor nehéz, mert esetlegesen hiába kínálkozik valamiféle lehetőség, mégis balsorsszerűen érnek veszteségek bennünket. – Akiknek ez jut osztályrészül, velük mélyen együttérzek, mert nem tudnak olyan mértékben előre haladni, amiképpen korábban megálmodták – tette hozzá az énekesnő.

Élete mélypontjairól megjegyezte, voltak helyzetek, amikor úgy érezte, egész pályafutása, talán eddigi munkájának gyümölcse is rámegy; nem tudta, hogyan lábaljon ki bajos helyzetéből.

– Ám kegyes volt hozzám a Jóisten, és rendre álltak mellettem olyan emberek, akik mindenben támogattak, érezhettem szeretetüket. Igaz barátot mindig találhatunk, ha kellőképpen nyitottak, őszinték vagyunk egymáshoz – vallott lelki próbáiról.

– Tizenkét éves korom óta dolgozom, mondhatnám, önellátó vagyok. Mindenért meg kell küzdenem, éppen ezért meg is becsülöm, ami adatik, mert tudom, bármikor elveheti tőlem a Jóisten – összegezte dióhéjban eddigi pályáját az énekesnő.

A beszélgetés záróakkordjaként egy-egy dedikált képet nyújtott át rajongóinak Nótár Mary, aki végezetül a Waldorf iskolások zenés műsorát és ebédosztását is megtisztelte jelenlétével.

Nótár Mary egy-egy dedikált képet nyújtott át rajongóinak
Fotó: Tódor Norbert

Névjegy

Nótár Mary 1985. július 2-án született Veszprémben, de élete nagy részét egy borsodi községhez köthetjük, Taktaharkányhoz, illetve Miskolchoz. Szinte minden családtagja játszik valamilyen hangszeren, ebből kifolyólag kevés az a hangszer, amelyet Mary ne tudna megszólaltatni. Egészen fiatal korától énekel, édesapjával többször is fellépett. Szóló­karrierje 2002 és 2004 között indult be. Második korszakában Bódi Csabyval együtt hódították meg az országot, 2005 és 2007 között. Harmadik korszaka volt, amikor az akkori Magic World Media által hatalmas ismeretségre tett szert 2008-tól 2010-ig, 2011-től következett az imázsváltás utáni időszak, amely a SkyForce managementtel karöltve tart napjainkig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában