Fajsz

2018.01.09. 11:25

Nagyon menő eszközt báloztak össze az ovisoknak

Táblaként és televízióként is funkcionáló interaktív eszközzel gyarapodott a Mesevonat óvoda.

Tapodi Kálmán

– Már hagyományként tavaly is megrendeztük a halloweeni jótékonysági bálunkat, melynek fővédnöke ismét Zsigó Róbert államtitkár volt. A zenés rendezvény bevételét kipótoltuk az állami költségvetésünkből és mindezt egy interaktív kijelzőre fordítottuk – mondta el Bacsi Bernadett óvodavezető. Mint megtudtuk: az óvoda által vásárolt kijelző az egyik legmodernebb interaktív eszköz, amely táblaként és televízióként is funkcionál.

– Ezt a típusú kijelzőt egy óriási tabletként kell elképzelni, amit a különböző foglalkozásoknál tudunk használni, hasonlóan, mint az iskolákban. Nagyon büszkék lehetünk, hogy kis óvodánkban ilyen eszközzel bővíthettük eszköztárunkat. A kijelző egy ünnepség keretén belül került átadásra, mindannyiunk örömére – tette hozzá Bacsi Bernadett.

A korábbi jótékonysági rendezvény bevételét is az óvoda gyarapítására fordították. Akkor egy sószobát avattak fel, ahol a gyerekek játszva gyógyulhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában