Lajosmizse

2024.04.16. 11:14

Vonattal menekültek a táborfalvi betörők

Az egyik felsőlajosi vendéglő nyitására készült az üzemeltetője hétfőn kora reggel, amikor észrevette, hogy valaki lefeszítette az ajtó díszrácsát, az ajtót pedig benyomta. Kiderült, hogy a betörő több mint egy tucat energiaitalt, három üveg gyomorkeserűt, valamint 2 üveg pálinkát és aprópénzt zsákmányolt. Még a fagyasztó tartalmát is megdézsmálta: több kiló húst és 75 doboz készételt vitt el. A kár közel 350 ezer forint volt.

Tapodi Kálmán

A sértett értesítette a lajosmizsei járőröket, akiknek az adatgyűjtése hamar eredményesnek bizonyult, ugyanis egy szemtanú látta, amint két fiatal dobozokat pakolt egy táposzsákba, majd felszálltak a Táborfalvára tartó vonatra. Az egyenruhások a nyomukba eredtek, és a végállomáson elcsípték, majd igazoltatták a személyleírásnak megfelelő fiatalembereket. A duónál megtalálták az ellopott ételeket, italokat, ezért előállították őket. A nyomozók őrizetbe vették a 24 és 20 éves táborfalvi tolvajt, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

police.hu, kék hír, betörő
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában