Tűzeset

2024.04.08. 19:41

Összehordott jármű és háztartási gépek alkatrészei égtek Jánoshalmán egy illegális lerakóban – galériával

A jánoshalmi önkormányzati tűzoltókat hétfőn kétszer is riasztották a Magyarkanizsa utcába ugyanahhoz a lakatlan ingatlanhoz, ahol az udvaron szétszerelt jármű és háztartási gépek alkatrészei égtek. Információink szerint az év eleje óta ezen a helyen körülbelül fél tucat ilyet tűzeset volt.

Pozsgai Ákos

Időről időre szúrós szagú füst fojtogatja a Magyarkanizsa utcában és a környékén élőket, a városnak ezen a részén a lakók gyakran panaszkodnak a rettenetes bűzre.

Összehordott jármű és háztartási gépek alkatrészei égtek Jánoshalmán egy illegális lerakóban
Fotó: Pozsgai Ákos

A jánoshalmi önkormányzati tűzoltókat hétfő délelőtt, majd délután is riasztották az egyik Magyarkanizsa utcai ingatlanhoz, ahol szétszerelt gépek alkatrészei lángoltak. A környéken élők elmondása szerint a lakatlan ingatlan területén és a két szomszédos telken, egy a közelben élő család tagjai gyújtanak rendszeresen tüzet, akik az ide összehordott különböző járművek és háztartási gépek alkatrészeiről égetik le a műanyagot és a gumit.

Információink szerint a jánoshalmi tűzoltókat az elmúlt három hónapban már vagy hatszor riasztották erre a helyre, minden alkalommal az összehordott gépalkatrészek égtek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában