Katasztrófavédelem

2024.04.16. 12:00

Melléképület tüzéhez és balesethez is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban

Hétfőn a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos bejelentés érkezett.

Baon.hu

Kigyulladt egy mintegy húsz négyzetméteres melléképület hétfő délután Kiskunhalason, a Levendula utcában. Körülbelül száz négyzetméteren a környező gaz is lángra kapott. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók vízsugarak és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a tüzet. Az oltási munkálatok közben a tűzoltók két kutyát és két gázpalackot is kivittek az épületből – közölte a katasztrófavédelem.

katasztrófavédelem, baleset, tűzeset
Kigyulladt egy melléképület Halason, egy embert kórházba szállítottak
Fotó: Pozsgai Ákos

Összeütközött két személyautó hétfő délelőtt Kecskeméten, a Bethlen körúton. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt.

Egy szelektív hulladékot szállító kukásautóból kiürített hulladék füstölt hétfő délután, Kiskunfélegyháza külterületén. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugár és kéziszerszámok segítségével megszüntették a füstölést. 

Hétfőn még két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában