Háztűz

2024.04.09. 18:50

További összefogásra van szüksége a majsai családnak, akiknek leégett a házuk

Köszönetet mondott a sok segítségért a család, akiknek a kétszintes háza az elmúlt napokban leégett Kiskunmajsán. Az épület lakhatatlanná vált, egy családtag súlyos égési sérüléseket szenvedett, akit mesterséges altatásban tartanak a kórházban.

Pozsgai Ákos

Nyilvános posztban a közösségi oldalon köszönte meg az egyik családtag a sok segítséget, amit az elmúlt napokban kaptak. 

Kigyulladt egy melléképület Kiskunmajsán március 26-án
Fotó: Pozsgai Ákos

„Szívből köszönjük az eddigi segítséget rokonainknak, szomszédoknak, barátainknak, ismerőseinknek, a kiskunhalasi UKSC kézilabda-, és a kiskunmajsai futball csapatunknak, a Kiskunmajsai Polgármesteri Hivatalnak és Polgármester Úrnak, valamint azoknak, akik bármilyen módon eddig is segítségünkre vannak/voltak a szüleink 2024.03.26-án leégett házának a mentésében, a romeltakarításban és helyreállításban” – írta közösségi oldalán az egyik családtag.

Arról is beszámolt, hogy jelenleg a legfontosabb teendőjük a tető gyors újjáépítése és a megmaradt házrész lakhatóvá tétele számukra. Ehhez azonban további hatalmas családi és közösségi összefogásra van szükség. Erre a célra az OTP-nél nyitottak egy adomány számlát, amire bárki utalhat, aki segíteni tud, vagy szeretne. A számlaszám: 11773322-03198067, a számlatulajdonos neve: Hoppál Zsuzsanna, azt kérik, hogy a közlemény rovatba az adományozók írják be: Adomány Hoppál Józsefné részére. A család köszönetet mond az eddigi felajánlásokért, az elvégzett munkáért, a szakipari-, és anyagi segítségért és támogatásért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában