Bűnügy

2024.04.15. 08:36

Rácsok mögött várja a vádemelést a notórius kecskeméti tolvaj

A megyeszékhelyi rendőrkapitányság bűnügyi munkatársai február 7-én este őrizetbe vettek egy 34 éves helybélit, akit három lopással gyanúsítanak.

Tapodi Kálmán

A férfi egy áruházból 2 üveg whiskyt emelt el úgy, hogy az áruvédelmi eszközt letépte az üvegekről. 

Illusztráció
Fotó: Shutterstock

A boltból ugyan sikerült fizetés nélkül távoznia, de nem jutott messzire, mert az egyenruhások a közelben elfogták és előállították. Ellene büntetőeljárás indult, és ennek során kiderült, hogy már előző nap is elkövetett egy bűncselekményt. 

Egy kisebb üzletből 65 ezer forintnyi borotválkozóeszközt vitt el. A kamerafelvételek elemzése során felismerték a rendőrök, így mindkét ügyben gyanúsítottként hallgatták ki az ekkor még szabadlábon védekező M. Sándort. A férfi azonban nem becsülte a szabadságát, és alig telt el néhány nap, újabb lopáson kapták rajta. Egy üzletből tisztítószereket akart elvinni, kevés sikerrel. Amint az árut a táskájába rejtette, a dolgozók észrevették, és értesítették a járőröket. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyének a vizsgálata befejeződött. A nyomozók vádemelést javasolnak a férfi ellen, így az iratokat megküldték a járási ügyészségre – közölte a vármegye rendőrsége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában