Segítsen megtalálni őket!

2024.03.20. 15:55

Összevertek egy férfit egy félegyházi bárban, keresi őket a rendőrség – frissítve

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ismeretlen tettesek ellen, akik súlyosan összevertek egy férfit.

Tapodi Kálmán

Frissítve: 2024.03.21. 19:47

A rendőrség csütörtök esti közlése szerint megtalálták két elkövetőt, ezért eltávolítottuk a fényképet és a videót cikkünkből.

rendőrség, verekedés, keresés
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Korábban írtuk:

A rendőrség rendelkezésre álló adatai szerint két férfi  március 9-én hajnalban az egyik kiskunfélegyházi bárban megvertek egy férfit, aki súlyosan megsérült. A vármegye rendőrsége fotót és egy videót is közzétett a közösségi oldalán a feltételezett tettesekről. A rendőrség kérése: aki a képen/videón látható személyeket felismeri, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon. A bejelentés megtehető a telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán vagy a 112-es központi segélyhívó számon is. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon személyesen is lehet bejelentést tenni az esettel összefüggésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában