Katasztrófavédelem

2024.03.08. 09:31

Több autó is árokba borult csütörtökön Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Árokban, az oldalára borult egy pótkocsis teherautó csütörtökön reggel az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kecskemét térségében. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

tűzoltó, baleset,
Fotó: Pozsgai Ákos

Árokba borult egy trélert vontató kisteherautó csütörtökön kora délután az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kunszállás térségében. A járműben hárman utaztak, az egyikük az oldalára borult jármű alá szorult. A kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos tűzoltók az áldozatot emelőpárnák segítségével szabadították ki, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe – írja a katasztrófavédelem.

Tetejével az árokba borult egy személygépkocsi csütörtökön délután, a Kiskőröst és Páhit összekötő úton. A járműben ketten utaztak, a kiskőrösi hivatásos és önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a két embert, majd átadták őket a mentőknek.

Csütörtökön még két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában