Baleset

2023.12.15. 07:35

Busz, kamion és személyautó karambolozott a sűrű ködben, Kiskunhalasnál – galériával, videóval frissítve

Kiskunhalas közelében végeztek műszaki mentést a tűzoltók, akik egy embert kiszabadítottak az egyik járműből.

Baon.hu

A kamion az árokba borult, a sofőrt a tűzoltók mentették ki a fülkéből

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (09:55):

A reggeli sűrű ködben történt a baleset, helyszíni információink szerint a szerb rendszámú kamion Kiskunhalas felé tartott, amikor egy hirtelen mozdulattal áttért a szemközti sávba, ahol előbb egy menetrendszertini Volánbusz-járattal ütközött, majd még egy személyautót is elsodort. A busz, a kamion és a személyautó is az út menti árokba hajtott.

A szétrepülő törmelékek további két személyautóban tettek kárt, az egyiknek, a szélvédő ablakai törtek be.

Információink szerint a buszon a sofőrön kívül egy utas volt, mindketten le tudtak szállni a járatról, a személyautó vezetője is a saját lábán száll ki az autóból, a kamion vezetőjét azonban a kiérkező kiskunhalasi hivatásos tűzoltók szabadították ki az összetört vezetőfülkéből. Úgy tudjuk, hogy mindhárom jármű vezetőjét a mentők a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára szállították.

A baleset miatt a rendőrök Kiskunhalason a Sóstónál Tázlár felé terelték a forgalmat az Olajosok útjára, információink szerint azonban Tázlár és Soltvadkert között is volt a reggeli órákban baleset.

Az 53-as főúton történt baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

Korábban írtuk:

Karambolozott egy kamion, egy személyautó és egy autóbusz az 53-as főút Kiskunhalas és Pirtó közötti szakaszán, a 49. kilométernél. A buszon ketten utaztak, ők le tudtak szállni. A kamion vezetője beszorult a fülkéjébe, ahonnan a műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos tűzoltók szabadították ki. Az egységek áramtalanították a személygépkocsit. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában