Karambol

2023.11.16. 10:57

Kamion és kisteherautó ütközött az M5-ösön, Lajosmizsénél – galériával, frissítve

Baleset történt csütörtökön délelőtt az M5-ösön.

Baon.hu

Frissítve (15:08)

Egy embert a tűzoltóknak kellett kivágni a roncsok közül, amikor buszt szállító kamionnak csapódott és kisteherautó az M5-ös autópályán Lajosmizse határában, a 61-es kilométernél.

Szeged felé haladt a buszt szállító román kamion, amikor a pályafenntartók munkálatai miatt előtte már feltorlódott a kocsisor. A kamion mögött érkező kisteherautó vezetője ezt későn vette észre, és a kamion jobb hátuljának csapódott. A kisteherautóban egyedül lévő sofőr a roncsok közé szorult, őt a dabasi tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiemelni. A helyszínre két vármegye mentőegységeit indították, illetve egy mentőhelikopter is érkezett, de végül életveszélyes állapotban, stabilizálás után mentőautó szállította kórházba. Az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, emiatt hatalmas torlódás alakult ki.  A feltorlódott kocsisorban újabb baleset történt, ott senki nem sérült meg.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy kamion és egy kisteherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 61-es kilométernél, Lajosmizse külterületén. A kisteherautóba egy ember beszorult, őt a dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével próbálják kiemelni. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. Az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

Fotó: Donka Ferenc
Fotó: Donka Ferenc

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában