Látni és látszani kampány

2023.11.18. 16:17

A kvízkérdések szerelmeseinek is kedveztek a rendőrök kecskeméti akciójukkal – galériával

Láthatóságot javító közlekedésbiztonsági eszközöket osztott pénteken a rendőrség Kecskemét főterén.

Orosz Fanni Flóra

Tanácsokkal is ellátták az érkezőket

Fotó: Orosz Fanni Flóra

Korábban beszámoltunk arról, hogy az országos Látni és látszani kampány keretein belül két héttel ezelőtt Light Friday-t tartottak Kecskeméten, ahol a készlet erejéig többféle felszerelést kaphattak a kerékpárosok a kijelölt átvevőpontokon óriási kedvezménnyel, teljesen ingyen. 

November 17-én ismét kivonultak a rendőrség munkatársai a segítségnyújtás szándékával, ugyanis ismét különböző közlekedésbiztonsági eszközökkel gazdagodhattak a kvízkérdésekre helyesen válaszoló járókelők. 

A kezdeményezés részleteiről Dudásné Tóth Erika őrnagyot, a Bács-Kiskun Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság titkárát kérdeztük:  – A Látni és látszani elnevezésű kampányt minden év novemberében tartjuk. A két héttel korábbi Light Friday akció folytatásaként most van egy KRESZ-kerék nevű játékunk. Pörgetni kell, kérdésre kell válaszolni. Aki jó választ ad, ajándékokkal gazdagodik – fejtette ki az esemény részleteit Dudásné Tóth Erika őrnagy. 

A délutáni kitelepülésen a láthatóságot segítő eszközökön túl, tanácsokkal is ellátták az érkezőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában