Light Friday

2023.11.03. 17:39

Láthatóságot javító eszközöket osztottak Kecskeméten – galériával

Az esős idő ellenére is pénteken a „Light Friday” napján immár ötödjére adott a rendőrség akciósan láthatóságot javító közlekedésbiztonsági eszközöket.

Orosz Fanni Flóra

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A készlet erejéig többféle felszerelést kaphattak a kerékpárosok a kijelölt átvevőpontokon óriási kedvezménnyel! Az árengedmény 100 százalékos, sőt még ajándékcsomagot is nyerhettek a játékban részvevők.

Az akciónak ebbe az évben a rossz időre való tekintettel a Városháza előtti kupola alatt került sor 15:00 és 17:00 között.

A kezdeményezés részleteiről Dudásné Tóth Erika őrnagyot, a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkárát kérdeztük:

– Minden évben van egy úgy nevezett "Látni és látszani" kampány, amit az ország minden vármegyéjében megtartunk. A kampány keretén beül van a Light Friday nevezetű akciónk, ezt tartjuk a mai napon a Városháza előtt.

 – vezette fel a programot Dudásné Tóth Erika őrnagy

– Az a célunk, hogy ebben az időben, főleg ilyenkor, amikor már nagyon hamar sötétedik, hogy mindenki látható legyen.

Idén az eddigieknél is jobban fel szeretnék hívni a járókelők figyelmét, ezért a teljesen ingyenesen választható láthatósági eszközökön túl, ajándékcsomagért is lehetett játszani:

– A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a Gong Rádióval egy közös, élő játékot szerveztünk. Ennek az a lényege, hogy azok a bátor jelentkezők, akik helyesen válaszolnak nekünk közlekedéssel kapcsolatos kérdésekre, azok egy ajándékcsomaggal gazdagodhattak. Akik nem találják el elsőre a helyes választ, másodjára sikerül.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában