Császártöltés / Hajós

2023.11.10. 12:45

A biciklitolvajok a születésnapi tortát is megették

Két biciklinek veszett nyoma Császártöltésen csütörtökön délután. Az egyiket egy bolt, a másikat pedig egy óvoda elől lovasította meg valaki.

Tapodi Kálmán

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A vasparipákat keresni kezdték a rendőrök, majd nem sokkal később a polgárőrök bukkantak a nyomukra Hajóson, két kamasz tekert velük. Megállították a fiatalokat, és az időközben helyszínre érkező rendőrök intézkedtek velük szemben. A 16 és 20 éves fiú elmesélte, hogy Kiskunhalasról tartottak Sükösdre gyalog, csakhogy Császártöltésnél elfáradtak a sétában, ezért úgy döntöttek, kerékpárral mennek tovább. A hab a tortán, hogy meg is éheztek útközben, ezért megették az egyik biciklin talált ételes tartalmát. A dobozban az egyik sértett szülinapi tortája lapult. A kiskőrösi rendőrök lefoglalták a bicikliket és azt, ami az ünnepi desszertből maradt, majd visszaadták a tulajdonosoknak. A lopások miatt eljárást indítottak a két fiúval szemben, és kihallgatták őket –írja a police.hu.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában