Tragédia

2023.10.27. 09:20

Egy nő szörnyethalt, nyolcan megsérültek, köztük több kisgyerek az 55-ös főúton – galériával, videóval, frissítve

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze péntek kora délelőtt az 55-ös főúton, Ásotthalom közelében. Helyszíni információink szerint a balesetben egy nő a helyszínen életét vesztette, kiskorú gyerekei és több felnőtt, összesen nyolcan, megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, órákra lezárta a rendőrség az utat.

Pozsgai Ákos

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött az 55-ös főúton, egy ember életét vesztette

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (14.27):

Információink szerint az italokat szállító kisteherautó Szeged felől érkezett, amikor egy, az előtte lévő kanyarban a szemből érkező személyautóval összeütköztek. Úgy tudjuk, hogy az autóban heten ültek, a baleset során egy nő a helyszínen életét vesztette, egy személyt a tűzoltók emeltek ki az összetört autóból. Információink szerint a balesetben egy 2, egy 3 és egy 5 éves gyermek is megsérült, úgy tudjuk, hogy az édesanyjuk a baleset halálos áldozata. Információink szerint a kisteherautóban ketten utaztak, ők is megsérültek. A mentők a sérülteket a szegedi klinikára és a kiskunhalasi kórház traumatológiai osztályára szállították. Az egyik súlyos sérültet – úgy tudjuk, hogy egy kisgyereket – mentőhelikopterrel szállították a szegedi klinikára.

Meg nem erősített információink szerint a magyar rendszámú személyautót egy embercsempész vezette, egy migráns családot szállított, úgy tudjuk, hogy őt a baleset után egy másik csempészautóval elvitték a helyszínről. Ezt az információnkat azonban egyelőre a rendőrség nem erősítette meg.

A baleset pontos körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi az 55-ös főút 33-as kilométerénél, Ásotthalom külterületén péntek délelőtt. Egy ember beszorult, kimentését megkezdték a tűzoltók. A helyszínre a szegedi és ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi és ásotthalmi önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották – írja a katasztrófavédelem

A helyszínen dolgoznak a társhatóságok, több mentőautó és mentőhelikopter is érkezett. Teljes útzár van érvényben. Információink szerint egy ember életét vesztette a balesetben. 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában