Katasztrófavédelem

2023.09.07. 09:58

Több árokba hajtott autóhoz is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban – galériákkal

A Bács-Kiskun vármegyei tűzoltók 3 tűzeset és 3 műszaki mentés miatt vonultak szerdán és csütörtök reggel.

Baon.hu

Felborult egy kisbusz Pusztamérges és Kiskunmajsa között

Fotó: Pozsgai Ákos

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, főzés közben felrobbant egy gázpalack szerdán délelőtt Kiskunmajsa külterületén, egy tárolóból kialakított kerti pagodában. A tűz átterjedt a faszerkezetű létesítményre. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

Teljes terjedelmében égett egy autó szerdán délután az 52-es főúton, Fülöpszállás határában. A szabadszállási önkormányzati és a solti hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Korában arról is írtunk, hogy letért az úttestről, majd árokba hajtott egy kisbusz szerdán délután az 54-es főút Kecel és Soltvadkert közötti szakaszán. A balesetben egy ember megsérült. A kiskőrösi hivatásos és a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Árokba hajtott egy furgon csütörtökön hajnalban a 44-es főúton, Lakitelek határában. A lakiteleki önkéntes, a tiszakécskei önkormányzati és a kecskeméti hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Felborult egy kisbusz csütörtökön kora reggel az 5409-es út, Pusztamérges és Kiskunmajsa közötti szakaszán. A járműben nyolc ember utazott, közülük hárman megsérültek. A műszaki mentést végző kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisbuszt, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Szerdán egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!