Baleset

2023.09.06. 18:37

Durrdefekt miatt árokba hajtott és felborult egy kisbusz Kecel közelében – galériával, frissítve

A baleset szerda este nem sokkal hat óra előtt történt, amikor egy kisbusz az 54-es főúton, Soltvadkert felől Kecel irányába tartott és a bal hátsó kereke durrdefektet kapott és levált a kerékről a gumiköpeny. A jármű árokba hajtott és felborult.

Pozsgai Ákos

A járműben szállított áruféleségek az útmenti árokban és a kerékpárúton szétszóródtak

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (21.13):

Helyszíni információink szerint a járműben két nő utazott, akiknek a baleset során a nagy ijedtségen kívül nem esett baja. Úgy tudjuk, hogy a durrdefekt miatt irányíthatatlanná vált jármű áttért a szemközti sávba, majd az árokba hajtott, ahol az oldalára borulva egy fának is nekicsapódott. Az ütközés erejétől a kisbusz teteje leszakadt és az oldala is teljesen összeroncsolódott, a járműben szállított áruféleségek az útmenti árokban és a kerékpárúton szétszóródtak.

A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

Letért az úttestről, majd árokba hajtott egy kisbusz Kecel térségében, az 54-es főút 53-as kilométerszelvényénél. A kiskőrösi hivatásos és a soltvadkerti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek két utasa az egységek kiérkezése előtt el tudta hagyni a kisbuszt. A baleset miatt forgalmi akadályra kell számítani az érintett útszakaszon – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában