Bűnügy

2023.08.09. 10:39

Segítségkérés helyett kifosztotta ájult ismerősét a tassi férfi

A 20 éves gyanúsítottat pár óra alatt elfogták a kunszentmiklósi rendőrök.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Tasson sétált egy 18 éves helybéli augusztus 2-án este, amikor az egyik parkban meglátta ismerősét és annak a párját – írja a police.hu. A fiatal odament hozzájuk beszélgetni. Kis idő után úgy döntött a trió, inkább útnak indulnak és úgy folytatják a társalgást. A lány közben kivált a társaságból és a két fiú is hamar megunta a gyaloglást, végül leültek egy padra. A beszélgetés közben a fiatalabbik férfi rosszul lett és elvesztette az eszméletét. Ahelyett, hogy ismerőse segítségére sietett volna, inkább kifosztotta. Elvette a telefonját és még az óráját is lelopta a kezéről, majd magára hagyta.

Amikor a férfi magához tért hazament, és csak napokkal később, augusztus 7-én értesítette a rendőröket a történtekről. A kunszentmiklósi rendőrök még aznap a gyanúsított keresésébe kezdtek és pár óra alatt meg is találták az egyik rokonánál, ahol elfogták. A 20 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a kifosztás miatt, és őrizetbe vették. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában