Kék hír

2023.08.21. 13:38

Pénzhamisítás és kábítószer birtoklás miatt kell felelnie a kunbajai férfinak

Kunbaján, az egyik boltban vásárolt egy 81 éves asszony 2023. augusztus 18-án, amikor a kasszás kiszúrta, hogy hamisított bankjeggyel fizetne. A történtek híre a bácsalmási rendőrökhöz is eljutott, akik meghallgatták az idős asszonyt, hogy az ügy végére járjanak.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az asszony elmondta, hogy a bankóra előző nap tett szert, amikor leszólította az utcán egy férfi nagy címletű pénzének felváltása ürügyén. Az idős nő még az otthonába is behívta átverőjét, ugyanis a konyhában volt a pénztárcája. A felváltott húszezrest nem nézte meg, csak eltette, így akkor jött rá, hogy becsapták, amikor másnap fizetni készült vele – írja a police.hu.

A bácsalmási nyomozók az elkövető felkutatásába kezdtek, ami hamar eredményre vezetett: pár órával később azonosították a 24 éves férfit, akit kunbajai otthonában elfogtak. A gyanúsított lakását is átkutatták, ahol két tő cannabis növényt, valamint kábítószer fogyasztásához használatos eszközöket találtak a rendőrök. A férfit így a pénzhamisítás mellett kábítószer birtoklása miatt is kihallgatták.

Két tő cannabis növényt, valamint kábítószer fogyasztásához használatos eszközöket találtak a rendőrök  
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában