Kék hírek

2023.08.23. 12:49

Ittasan, eltiltva vezetett a 31 éves férfi Orgoványon

Az elmúlt 24 óra eseményei a vármegyeszékhelyen.

Tapodi Kálmán

Forrás: police.hu

A kecskeméti rendőrök kedden reggel elfogtak egy jászárokszállási lakost, akit a Jászberényi Járásbíróság keresett, mivel vele szemben szabálysértési elzárás végrehajtását rendelték el. Egy 29 éves lajosmizsei nőt a kora esti órákban igazoltattak a járőrök. Róla kiderült, hogy a Bajai Járásbíróság körözte szabálysértési elzárás végrehajtása érdekében. Késő este egy 48 éves helybélivel szemben is intézkedtek a körzeti megbízottak, mivel nem fizetett meg egy pénzbírságot ezért részére is szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el a Bajai Járásbíróság.

Egy 21 éves férfit engedély nélküli vezetés miatt vettek őrizetbe kedden a kecskeméti rendőrök. A szabálysértő úgy közlekedett Szentkirályon egy személygépkocsival, hogy nem volt vezetői engedélye. Vele szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek.

Hajnalban, 2 óra 40 perckor egy Mercedes-Benz 22 éves sofőrjét állították meg. Az autóvezető úgy közlekedett személygépkocsijával, hogy a Kecskeméti Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől, így őt a helyszínen elfogták.

A legsúlyosabb jogsértést egy 31 éves férfi követte el, mivel ittasan vezetett, ráadásul a járművezetéstől is el volt tiltva. Őt Orgoványon fogták el a rendőrök egy teherautó vezetése közben. A férfit előállították és őrizetbe vették – számolt be az esetekről a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!