Tragédia

2023.08.01. 07:42

Árokba hajtott az embercsempész, egy gyermek meghalt Lajosmizsénél – galériával, frissítve

Kedden a lajosmizsei leágazás közelében, a Budapest felé vezető oldalon történt az a halálos baleset baleset, amelyben egy gyermek meghalt és öten megsérültek.

Baon.hu

Egy gyermek volt az áldozata a balesetnek

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (9:21)

Budapest felé haladt a román rendszámú kocsi, információnk szerint először a belső szalagkorlátnak csapódott, majd vezetője elveszítette uralmát a jármű felett, az út szélére sodródott, és árokba borult, ahol az oldalán állt meg. A balesetben egy gyermek életét vesztette és úgy tudjuk, hogy öten megsérültek. Az autót egy moldáv embercsempész vezette, aki hét migránst szállított. Úgy tudjuk, hogy az embercsempészt a helyszínen megbilincselték és őrizetbe is vették a rendőrök. A helyszíni szemle idejére először teljesen lezárták az M5-ös Budapest felé vezető ezen szakaszát, majd a műszaki mentés miatt félpályás az útzár.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Frissítve: (7:50)

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy migránsokat szállító személyautó a sztráda Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében. A balesetben egy gyermek életét vesztette és többen megsérültek – tájékoztat a rendőrség.

Az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 66-os kilométerszelvénynél egy román rendszámú személygépkocsi eddig ismeretlen okból lesodródott az útról és árokba hajtott kedden 6 óra 3 perckor. A járművet egy moldáv embercsempész vezette, aki hét migránst szállított. A baleset következtében egy gyermek a helyszínen életét vesztette és öten megsérültek.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán félpályás az útlezárás. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Korábban írtuk:

Árokba borult és az oldalán fekszik egy személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 66-os kilométernél, a lajosmizsei leágazás közelében – írja a katasztrófavédelem.

Műszaki mentés céljából a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahol a társhatóságok is nagy erőkkel dolgoznak. A forgalom a belső sávban lassan halad, torlódásra kell számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában