Közlekedés

2023.07.29. 08:13

Megnövekedett a forgalom a hercegszántói közúti határátkelőhelyen

Szombat reggel a hercegszántói közúti határátkelőhelyen több órás várakozási idő is lehet a dinamikusan megnövekedett forgalom miatt.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Szombaton 6 óra 40 perctől a kilépő személyforgalmi sávokon 180 perces várakozás alakult ki a dinamikusan megnövekedett forgalom miatt. A kiléptetés négy sávon halad – közölte a police.hu oldal. 

A rendőrség azt tanácsolja a külföldre utazóknak, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és ha szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, az elmúlt hétvégén, szombaton kora délután megnövekedett a várakozási idő a tompai határátkelőnél, ahol több mint 5 kilométerre állt a gépkocsisor, a kilépő oldalon a várakozási idő a hivatalos tájékoztatás szerint 3 óra volt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában