Baleset

2023.07.24. 21:16

Falnak csapódott a részegen a rendőrök elől menekülő autós Kiskunmajsán – galériával

Hétfőn kora este egy ittas vezetőt akartak ellenőrzés alá vonni a majsai rendőrök, Kiskunmajsán, az autós azonban nem állt meg, hanem gázt adott és nagy sebességgel menekült a rendőrök elől.

Pozsgai Ákos

Az ittas férfi nem tudta bevenni a kanyart és a szemközti ház falának csapódott

Fotó: Pozsgai Ákos

A rendőrségi akció hétfőn a kora esti órákban történt, információink szerint az egyik helyi italboltból jött a fiatal férfi, beült az autóba és elhajtott. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök néhány sarokkal arrébb akarták megállítani és igazoltatni a sofőrt, de az nem állt meg, hanem gázt adott. Információink szerint az ámokfutó autóst a fél városon át követték megkülönböztető jelzéssel.

A Fiumei út és a Páva utca kereszteződésénél a sofőr nem tudta bevenni a kanyart és a szemközti ház falának csapódott. Információink szerint a sofőrt a kiérkező kiskunhalasi és kiskunmajsai tűzoltók szabadították ki az összetört autóból, majd átadták a mentőknek, akik két kocsival is vonultak a helyszínre.

Úgy tudjuk, hogy nem sérült meg komolyan a fiatal férfi, akit a helyszíni ellátást követően a mentők a kiskunhalasi kórház baleseti osztályra szállították. Meg nem erősített információink szerint ittas volt az autót vezető férfi, ráadásul már korábban eltiltották a vezetéstől. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában