Kitüntetés

2023.04.21. 16:57

A kiskunhalasi Horváth László főtörzszászlós lett az Év rendőre közlekedésrendészeti kategóriában – galériával

A közelgő rendőrség napja, alkalmából többen is elismerésben részesültek a Teve utcai székházban rendezett központi ünnepségen az aktív és nyugállományú hivatásos rendőr, rendvédelmi igazgatási alkalmazott és munkavállaló. Az Év Rendőre miniszteri díjat vehette átközlekedésrendészeti kategóriában Horváth László rendőr főtörzszászlós, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság állományából Pintér Sándor belügyminisztertől.

A kiskunhalasi Horváth László főtörzszászlós Pintér Sándor belügyminisztertől veszi át az Év Rendőre elismerést

Fotó: police.hu

Április 24-e Szent György napja, Magyarországon a rendőrség ünnepe. Ebből az alkalomból Pintér Sándor belügyminiszter a rendőrség állományában huzamosabb időn keresztül nyújtott kiváló és példaértékű szolgálatellátásáért 81 főnek adott át elismerést. Magyarország köztársasági elnöke a Rendőrség Napja alkalmából kinevezte rendőr dandártábornokká dr. Rádi Norbert rendőr ezredest, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrfőkapitányát.

Dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány 197 különböző állománykategóriájú munkatársat részesített elismerésben. A bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes hét személynek adott át elismeréseket a DADA, az Ellen-szer és az Iskolai Bűnmegelőzési Tanácsadó Tiszt programokban nyújtott kimagasló teljesítményük elismeréseként.

Pintér Sándor belügyminisztere Év Rendőre miniszteri díjat adományozott hét rendőrnek. Az év rendőre közlekedésrendészeti kategóriában Horváth László főtörzszászlós lett. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársa három évtizede szolgál a rendőrségnél baleseti helyszínelőként, néhány éve pedig baleset vizsgálóként.

Vezetői kategóriában Ámán András ezredes, bűnügyi kategóriában Boross Zoltán ezredes, igazgatásrendészeti kategóriában Kenyeres Kitti alezredes, közrendvédelmi kategóriában Unger András törzszászlós, határrendészeti kategóriában Csernyi Sándor ezredes, csapatszolgálati kategóriában Törő Pál törzszászlós lett az Év Rendőre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában