Baleset

2023.03.31. 12:50

Két kamion ütközött össze az M5-ösön

Pénteken két kamion karambolozott az M5-ösön.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Hürkecz Zoltán, a Bács-kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy pénteken két kamion ütközött össze az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, az 58-as kilométer közelében. A balesetben nem sérült meg senki.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezen a héten már nem ez az első kamionos baleset, ugyanis kedden az M5-ös autópályán, Lajosmizsénél, három kamion ütközött össze az útmunkák miatt feltorlódott kocsisorban, ott az utolsó kamionost a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.

Csütörtökön egy halálos balesetről is beszámoltunk, ahol két kamion és egy kisbusz ütközött az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél, a lajosmizsei lehajtó előtt, Budapest felé. A balesetben az egyik kamion sofőrje elhunyt.

Szintén csütörtökön, a halálos balesetnél feltorlódott kocsisorban három kamion ütközött össze. A balesetben három ember megsérült. Az egyik kamion összeroncsolódott fülkéjébe egy ember beszorult, akit a kecskeméti hivatásos tűzoltók két feszítőhengerrel és feszítővágóval kiszabadítottak, majd átadták a mentőknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában