Frissítve

2023.03.28. 10:47

Három román kamion hajtott egymásba az M5-ösön, Lajosmizsénél – galériával

Egymásba hajtott három román kamion az M5-ös autópályán, Lajosmizsénél, az egyik sofőrt a tűzoltók szabadították ki kedden délelőtt.

baon.hu

A balesetben egy ember megsérült

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (12.13):

Információink szerint a főváros felé haladt egymás után a három román kamion, amikor az első forgalomtorlódás miatt megállt. A mögötte lévő is megállt, de a harmadikként érkező kamionos ezt későn vette észre, és az intenzív fékezés ellenére is belehajtott az előtte már álló kamionba, majd azt nekilökte az elsőnek. Az utolsó jármű vezetője beszorult a fülkébe, őt a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek, a másik két kamionos nem sérült meg. A baleset miatt több kilométeres kocsisor torlódott fel a Budapest felé vezető oldalon.

(11.56):

Úgy tudjuk, hogy a balesetben egy ember megsérült.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Egymásba futott három kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse közelében, a 67. kilométernél. Egy ember nem tudott kiszállni az egyik járműből, őt feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos és lajosmizsei önkormányzati tűzoltók. A tűzoltók áramtalanították is az egyik kamiont. Az érintett sztrádaszakaszon a leállósávban araszol a forgalom – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában