Elismerés

2023.02.02. 11:52

Fekete-Setény Tamara kapta meg az év iskolarendőre díjat Bács-Kiskunban

Szerdán a Rendőrségi Igazgatási Központban megrendezték a VIII. Országos Iskolarendőr Szakmai Napot, amelyen – többek között – díjazták a vármegyék legjobb iskolarendőreit.

baon.hu

Fekete-Setény Tamara rendőr zászlós, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának munkatársa

Forrás: Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg a Rendőrségi Igazgatási Központban az Országos Iskolarendőr Szakmai napot. Az ORFK által 2008. szeptemberében elindított program célja, hogy segítse az iskolások biztonságos, balesetmentes közlekedését, ismereteik bővítését, és azoknak a tényezőknek a felderítését és megszüntetését, amelyek a gyermekek biztonságát veszélyeztetik – derül ki a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményéből. 

A 2023. február 1-i szakmai napon azokat jutalmazták, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a prevenció területén. A Bács-Kiskun vármegyei iskolarendőrök közül Fekete-Setény Tamara rendőr zászlós, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának munkatársa kapott elismerést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában