Baleset

2023.02.25. 07:00

Fának hajtott egy autó Kiskunfélegyházán – galériával, frissítve

A baleset a Szentesi úton történt szombat hajnalban.

baon.hu

A baleset a Szentesi úton történt

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (9:30)

Három embert a tűzoltók emeltek ki, amikor fának csapódott és felborult egy autó Kiskunfélegyházán. A Szentesi úton haladt az autó, amikor egy kanyar után a kocsi kisodródott, egy fát kidöntött, egy kő tömbnek is neki csapódott, majd az oldalára borult. Információnk szerint a benne ülő két nő és egy férfi beszorult. Egy munkába tartó nő hallotta meg a segítségért kiáltó beszorult embert, azonnal odarohant, és már hívta is a mentőket, a tűzoltókat és a rendőrséget. A kiérkező tűzoltók mind a három embert kiemelték a teljesen összeroncsolódott kocsiból, majd a járművet áramtalanították és kerekeire állították. Úgy tudjuk, hogy a mentők mindhárom embert kórházba szállították. A gépkocsi vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja is, ezt még tovább vizsgálják. A helyszínelés idején félpályás útzár volt érvényben az érintett szakaszon.

Korábban írtuk:

Fának hajtott egy autó Kiskunfélegyházán, a Szentesi úton – írja a katasztrofavedelem.hu. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók három embert kiemeltek a járműből. A mentőket is a helyszínre riasztották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában