Rendőrségi kampány

2022.12.20. 09:13

Bűnmegelőzési tanácsokkal látták el a vásárlókat a kecskeméti bevásárlóközpontban

Az adventi időszakban a rendőrség fokozott bűnmegelőzési kampányt folytat, melynek legfőbb célja az anyagi értékek és testi épség megóvása.A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakelőadói az ünnepeket megelőzően helyszíni prevenciós tanácsadásra várták a kecskeméti Malom Központba érkezőket.

baon.hu

Hasznos információkat kaptak az érdeklődők

Forrás: police.hu

A szakemberek arra hívták fel a bevásárló közönség figyelmét, hogy az áldozattá válás kockázata jelentősen megnövekszik az év végi ünnepek közeledtével, azonban néhány jó tanács betartásával elkerülhetők az ebben az időszakban leginkább jellemző bűncselekmények: a lopások, gépkocsi feltörések és internetes csalások.

Pestiné Zélity Brigitta és Gyapjasné Szalai Andrea címzetes rendőr őrnagyok, áldozatvédelmi szakelőadók a tájékoztatás mellett a prevencióhoz kapcsolódó, megelőzési tartalommal feliratozott ajándéktárgyakat adtak át az érdeklődőknek.

Az érdeklődök nemcsak az ünnepi bűnmegelőzéssel kapcsolatban hallhattak hasznos információkat, hanem a szerződéses határvadász képzéssel kapcsolatban is kaphattak tájékoztatót a Bács-Kiskun megyei toborzóktól – tájékozatott a rendőrség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában