Összegzés

2022.11.08. 17:15

Beszámoltak az éves munkájukról a Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltségen

A Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület (RSOE) Bács-Kiskun megyei tagszervezete éves taggyűlést tartott a Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltségen kedden.

Horváth Péter

Fotó: Katasztrófavédelem

Jobbágy Márton tűzoltó törzszászlós, az RSOE megyei titkára beszámolt az elmúlt évben végzett feladatokról, a szervezet pillanatnyi helyzetéről, illetve a jövő évi tervekről. Ezt követően Dobai Sándor, az RSOE elnöke köszönetét fejezte ki az igazgatóságnak és a tagoknak a támogató munkáért, valamint felidézte az idén negyvenéves RSOE történetét, töretlen feladatellátását, amellyel hozzájárul az állampolgárok biztonságának erősítéséhez. Huszár Tibor tűzoltó ezredes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatója beszédében kitért a korábbi évek hatékony együttműködésére, egyben jelezte ezen együttműködés jövőbeni fenntartásának igényét is. A jelenlévők megvitatták az aktuális kérdéseket, terveket – adta hírül a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában