Galériával / Frissítve

2022.09.23. 10:55

A fék helyett a gázpedálra lépett a sofőr, elütött egy gyalogost, majd az autó egy ház falának csapódott

Fék helyett a gázpedálra lépett egy autós és elütötte a kerékpárját toló asszonyt, majd egy ház falának csapódott Kiskunfélegyházán pénteken délelőtt.

baon.hu / Donka Ferenc

A balesetben senki nem sérült meg.

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (13.21):

A Pázmány utcában egy ház udvarából hajtott ki a személyautó, információnk szerint idős vezetője a fék helyett a gázpedálra lépett és elütötte a kerékpárját toló idős asszonyt, majd a kocsi ezután egy ház falának csapódott. A balesetben senki nem sérült meg, az csak a szerencsének köszönhető, hogy a nagyforgalmú útszakaszon mást nem ütött el, mert ezen a részen járnak a boltba és a piacra is. Úgy tudjuk, hogy a kiérkező tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, de annak a házfaltól történő eltávolítása csak azután történhet meg, miután statikus is megvizsgálta az épületet.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Elgázolt egy gyalogost és egy épület falának ütközött egy autó Kiskunfélegyházán, a Pázmány Péter utcában. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a gépkocsit. A helyszínre érkeztek a mentők is – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában