Frissítve / Galériával

2022.07.30. 12:48

Halálos baleset Kecel és Imrehegy között, egy ember kirepült az autóból

Baleset történt Kecel és Imrehegy között szombaton délután. A helyszínen egy ember életét vesztette.

baon.hu / Pozsgai Ákos

A balesetben egy ember életét vesztette. Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (13.37):

Az elsődleges adatok alapján szombaton 12 óra 19 perckor Kecel térségében, Kecel és Imrehegy között, az 5309 számú úton egy magyar honosságú személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között felborult. A rendőrség információi szerint a személyautóban a vezetőn kívül két személy utazott. A baleset során a gépjármű vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá gépjármű egyik utasa súlyosan, másik utasa pedig könnyebben sérült – írja a police.hu.

A baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a műszaki mentés jelenleg is folyamatban van.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét! 

A baleset további részleteiért kattints IDE!

(13.13):

Információink szerint, egy ember kirepült az autóból, ő a helyszínen életét vesztette, egy embert pedig a tűzoltók és a mentők szabadítottak ki az autóból. A balesethez mentőhelikopter is érkezett. Teljes útzár mellett tart a mentés, aki teheti kerülje el ezt az útszakaszt. A helyszínre a kiskunhalasi és a kiskőrösi mentők vonultak ki.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Forrás: Pozsgai Ákos

Korábban írtuk: 

A tetejére borult egy személyautó a Kecel és Imrehegy közötti útszakaszon. A balesethez a keceli önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járművet. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a katasztrófavédelem.

Fotó: Pozsgai Ákos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában