Kék hírek

2022.02.10. 16:32

Egy kisbaba sérült meg a soltvadkerti balesetben

Soltvadkert és Kecel között a mentés idejére az utat lezárták.

Pozsgai Ákos

Egy kilenc hónapos kisbabához riasztották a mentőket. Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Frissítés (19:30):

 

Helyszíni információink szerint a traktor rakodó karja belógott az úttest fölé, melynek nekihajtott a Soltvadkert felől érkező kisteherautó. A markoló gémje felszakította a vezetőfülke jobb oldali ajtaját, és leszakította a rakodó tér tetejét. A kisteherautó darabjai, valamint a szállítmány egy része szétszóródott az útteste.

Információink szerint a baleset helyszínén egy kilenc hónapos kisbabát láttak el a kiskőrösi mentők. A gyermek homloka vérzett a szétrobbanó szélvédő szilánkjaitól. Úgy tudjuk a gyermek be volt kötve gyerekülésbe, ezért nem történt nagyobb baj. A gépkocsit vezető édesapa és a markoló vezetője nem sérültek meg a baleset során. A helyszínelést követően a közút munkatársai takarították le az 54-es főutat.

 

Korábban írtuk:

Kisteherautó ütközött össze egy markolóval az 54-es főút 52-es kilométere közelében, a Bács-Kiskun megyei Soltvadkert és Kecel között. A balesethez a soltvadkerti önkormányzati tűzoltókat riasztották. A mentés idejére az utat lezárták – írja a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában