frissítve / galériával

2021.11.15. 17:59

Halálos baleset: kerékpárost gázolt egy autó az 5-ös főúton

Halálos baleset történt hétfő kora este Kiskunfélegyháza térségében. A baleset következtében a biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

baon.hu / Donka Ferenc

Frissítve (21:46):

A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, feloldották a forgalomkorlátozást, a főút ismét teljes szélességében járható – közölte a rendőrség.

(19:45):

Információnk szerint Kecskemét irányából haladhatott az a jármű, ami elütötte a láthatósági mellényt viselő férfit, akinek kerékpárja is ki volt világítva. A baleset következtében a biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Úgy tudjuk, hogy a gázoló a helyszínről elhajtott, így őt még tovább keresi a rendőrség.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

A helyszínelés miatt félpályás útzár volt érvényben.

Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint hétfőn 16 óra 47 perc körül az 5-ös számú főút 109-es kilométerénél, Kiskunfélegyháza térségében eddig tisztázatlan körülmények között elütöttek egy kerékpárost – közölte a rendőrség

A baleset következtében a biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség kéri, hogy fokozott figyelemmel közlekedjen mindenki az útszakaszon, mert a helyszínelés félpályás útlezárás mellett folyik. A forgalmat rendőri irányítás segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában