galériával

2021.10.19. 12:54

Golyóálló mellényes rendőrök leptek el két utcát Jánoshalmán

Kedden a kora hajnali órákban golyóálló mellényes rendőrök leptek el két utcát is Jánoshalmán. A rendőrségi akció még a délutáni órákban is zajlik, az Orczy és a Hold utcában, bűnügyi helyszínelők dolgoznak.

Pozsgai Ákos

a_20211019_rendorsegi_akcio_janoshalma_PA_PN

Fotó:

Az Orczy utcai lakói arról számoltak be, hogy hajnali öt óra tájban szirénázó rendőrautók verték fel a csendet, és egy jelzés nélküli rendőrségi mikrobusz is érkezett, amiből golyóálló mellényes rendőrök szálltak ki.

A rendvédelmisek körbevették az egyik családi házat, ahova a falkerítésen átmászva jutottak be.

Ezzel egy időben, néhány sarokkal arrébb, a Hold utcába is több rendőrségi jármű érkezett, az egyik kétszintes családi házba mentek be. Az egyik szemközti házban lakó idős asszony elmondta, hogy mentőautót is látott, kis idő múlva pedig a rendőrök egy hatvan év körüli nőt vezettek ki a házból és beültették az egyik rendőrautóba, majd elvitték.

Egy másik, közelben lakó férfi arról beszélt, hogy a Hold utcai házban egy negyvenöt év körüli férfi és az édesanyja lakik, a házból egész éjszaka hangos veszekedés hallatszott.

Információink szerint a két házban egy testvérpár él, egyiküknek már korábban is volt dolga a rendőrséggel.

Hürkecz Zoltán rendőr-főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre annyit közölt, hogy hivatalos rendőrségi tevékenység folyik Jánoshalmán az említett két utcában, további részleteket azonban egyelőre nem mondhatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában