kék hírek

2021.09.20. 13:16

Bíróság elé állhat az ittasan balesetet okozó kecskeméti férfi

A férfi nem adott elsőbbséget egy kereszteződésben, neki ütközött a szemből érkező járműnek. A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették az ittas sofőrt.

baon.hu

Forrás: police.hu

Egy 60 éves férfi Kecskeméten, a Jókai utcában közlekedett egy Peugeot Boxerrel 2021. szeptember 17-én 17 óra körül. A helybéli a Bethlen körút irányából a Kada Elek utca felé tartott. Haladása során a Kada Elek utcához érve a kereszteződésében balra kanyarodott, és nem adott elsőbbséget a szemből érkező Fordnak, amelyet egy 66 éves férfi vezetett. A két jármű bal eleje ütközött össze, a balesetben egyik résztvevő sem sérült –olvasható a rendőrség közleményében.

A helyszíni ittasság-ellenőrzés során a 60 éves gépkocsivezetővel szemben alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások mintavétel céljából előállították, és vezetői engedélyét elvették.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a gyanúsítottat őrizetbe vették járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt. Vele szemben bíróság elé állítást kezdeményeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában