GALÉRIÁVAL (+18)

2021.08.04. 11:25

Nem tudni, ki dobálta szét az állati tetemeket a tázlári erdőben

Felfüggesztette az eljárást a rendőrség a még február elején a Tázlárhoz közel, egy erdőben szétdobált állati tetemek ügyében.

Pozsgai Ákos

Fotó: Pozsgai Ákos

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt folytatott nyomozást. A nyomozás felfüggesztése ónem akadálya annak, hogy a későbbiekben folytassák azt, amennyiben az ismeretlen elkövető kiléte megállapítást nyer.

Fotó: Pozsgai Ákos

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság még februárban indított vizsgálatot azt követően, hogy Tázlár közelében, a bodoglári Tartós szegfű tanösvény közvetlen szomszédságában lévő erdőben kizsigerelt és kibelezett bűzlő állatok maradvá­nyaira bukkantak túrázók.

Kószó Endre, a Tázlári Nimród Vadásztársaság elnöke akkor elmondta, hogy a hozzájuk érkezett bejelentés alapján a hivatásos vadászuk felkereste a helyet, ahol a tetemeket kirakták, dokumentálta a helyszínt, jegyzőkönyvet készített, amelynek másolatát átadták a tázlári önkormányzatnak, valamint megtették a bejelentést a rendőrkapitányság felé is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában