galériával

2021.08.17. 17:07

Két sérültet vágtak ki a tűzoltók az árokba borult autóból, Harkakötönynél

A tűzoltók két embert kiszabadítottak a gépkocsiból.

Pozsgai Ákos

Fotó:

FRISSÍTVE – 16:57

Helyszíni információink szerint a jármű Kiskunmajsa felől tartott Harkakötöny irányába, amikor egy balra ívelő kanyar után letért az útról, és a padkán keresztül az árokba hajtott, majd az útmenti fáknak csapódva többször megpördült. A helyszínre a kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók érkeztek, akik feszítővágó segítségével két embert szabadítottak ki a Suzukiból, majd őket átadták a mentőknek, akik a sérülteket a kiskunhalasi kórházba szállították. Jelenleg félpályás útlezárás mellett zajlik a helyszínelés.

16:22

Letért az úttestről és árokba borult egy személyautó az 5402-es úton, Harkakötöny térségében – adta hírül a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A helyszínre a kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével kiszabadítottak a járműből két embert. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában