frissítve

2021.06.21. 07:59

Meghalt a kettős gyilkosság feltételezett elkövetője

Vasárnap este két holttestet találtak a rendőrök egy szegedi lakásban. Információink szerint a feltételezett elkövető azóta végzett magával.

baon.hu

Forrás: police.hu

Frissítés:

13:22

Mint a police.hu közleményéből kiderül,

a férfi június 19-én éjszaka több lövéssel végzett áldozataival. A sértettekre egy nappal később, vasárnap este a hozzátartozók találtak rá.

Erről bővebben itt olvashatnak.

Fotó: police.hu

12:50

Sajtóértesülések szerint a kettős emberölés feltételezett elkövetőjét holtan találták, a férfi valószínűleg önkezével vetett véget életének. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

12:25

A húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak a vasárnap este felfedezett szegedi kettős emberölés áldozatai – értesült a helyszínen hétfőn az MTI tudósítója.

A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, folyt a helyszínelés. A Ripost azt írja, a holttestekre a lány édesanyja talált rá.

A Magyar Nemzet információi szerint féltékenység áll a kettős halállal végződő tragédia mögött. A gyilkosság helyszínéről több tanú is látta elmenekülni a feltételezett elkövetőt, de az eddig beszerzett bizonyítékok is arra utalnak, csak ő lehetett a gyilkos.

Korábban írtuk:

A nőre és a férfira vasárnap, az esti órákban találtak rá egy belvárosi lakásban – írja a police.hu. Mint a közleményben olvasható, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Hétfőn hajnalban a rendőrség elfogatóparancsot adott ki a 28 éves dr. V. D. A. ellen – áll a hétfő reggeli, frissített közleményben. Mint írják,

a feltételezett elkövető június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi egy szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon! A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

Fontos, hogy ne próbálják meg feltartóztatni, értesítsék a rendőrséget!

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában