galériával

2021.06.16. 21:51

Elszabadult indulatok és tettlegesség követte a halasi balesetet

A baleset kora este történt az 53-as főút kiskunhalasi szakaszán, a tűzoltóságtól alig néhány méterre. A balesetben senki nem sérült meg, a mentők mégis egy sérültet szállítottak kórházba.

Pozsgai Ákos

Fotó:

Helyszíni információink szerint egy Volkswagen és egy Ford személygépkocsi ütközött a Kőrösi úton, az egyik autó az baloldali útpadkán tudott megállni. A Fordnak az eleje, míg a Volkswagennek az oldala tört össze. A balesethez a közeli tűzoltó parancsnokságról érkezett ki egy műszaki mentőegység, akik áramtalanították a járműveket.

Egy mentőautó is érkezett, hiszen bár a baleset során senki nem sérült meg, helyszíni információink szerint az egyik férfi annyira feldühödött, hogy megütötte az egyik autó utasát. Utóbbi, illetve a kialakult forgalmi torlódás miatt a helyszínelők mellett további két járőrkocsit is riasztottak; a rendőrök katonákkal együtt biztosították a helyszínt. A megütött személyt, aki az arcán sérült meg, a mentők kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában